ВОДА ОЧИЩЕНА ФОНТАНА + кисень 18,9 л

85,00
грн.

* При замовленні 1 бутля води в тарі 18,9 літрів ціна 105,00 грн.


Ця вода за рахунок високого вмісту кисню покращує роботу головного мозку, прискорює процеси загоєння, сприяє виведенню токсичних речовин з організму, нейтралізує вільні радикали, сприяє омолодженню організму, нормалізує апетит і процеси травлення, запобігає зниженню глюкози в крові, сприяє очищенню і відновленню шкіри, внаслідок прискореної регенерації і нарешті, підвищує потенцію.


Молодість і здоров'я людини залежить від забезпечення його клітин киснем. Крім того, збільшення постачання організму киснем сприяє:


⦁ підвищенню фізичної працездатності;

⦁ посиленого поглинання білків, мінеральних речовин і амінокислот, поліпшення

⦁ реакції і увагу;

⦁ посилення кровопостачання мозку і підвищення концентрації уваги;

⦁ зміцнення імунної системи.


Як відзначають фахівці, киснева вода ТМ "Фонтану + кисень" найбільш затребувана серед людей які ведуть здоровий спосіб життя. Найближчим часом прогнозується попит на кисневу воду з боку жителів мегаполісів, спортсменів, а також літніх людей.
В Україні до вказаних категорій слід додати і жителів східних і центральних регіонів, що складають дуже значну частину населення країни, що проживають в умовах постійного кисневого голодування (внаслідок забруднення атмосфери). Киснева вода ТМ "Фонтану + кисень" в першу чергу рекомендується людям, зайнятим напруженої фізичної і розумової роботою, що живе і працює в стані стресу і несприятливої ​​екологічної обстановки. Вона безумовно корисна для дітей і літніх людей.

Корисні властивості:
⦁ ідеальна для приготування їжі
⦁ в повній мірі розкриває смак, запах і колір страв
⦁ скорочує час приготування страв до їх готовності
⦁ не залишає накипу при кип'ятінні
⦁ очищає організм від шкідливих речовин і зайвих солей (при дозованому вживанні в сирому вигляді)
Click to order