ВОДА БЮВЕТ МІНЕРАЛЬНА 18,9 л

125,00
грн.

* При замовленні 1 бутля води в тарі 18,9 літрів ціна 145 грн.


Вода Бювет "BUVETTE"

Вода - є життя! Наше здоров'я на пряму залежить від якості води. «Яку воду ми будемо пити?» - основне питання, над яким ми замислюємося! Звичайно ж, чисту, натуральну, живу, свіжу, корисну, чи то пак якісну!


Наша вода Бювет - це природна вода! Це жива вода, створена, очищена і збагачена самою природою.


Природна вода Бювет «Buvette Smart Water» - це:


- підземна вода


Глибина свердловини, з якої видобувається вода Бювет "Buvette Smart Water", становить 44м. Це вода, що пройшла тривалий шлях природного фільтрування в товщі землі.


- артезіанська вода


Вода Бювет "Buvette Smart Water", залягає під водонепроникним горизонтом, тому, захищена від техногенного впливу зовнішнього середовища. Геологічний бар'єр твердих порід захищає воду Бювет "Buvette Smart Water" і зберігає її у кришталевій чистоті.


- вода, збагачена мінералами, мікроелементами


Вік порід, в яких залягає водоносний горизонт, становить більше 1,5 мільйонів років. Накопичена не одним тисячоліттям користь цих порід вбрана водою Бювет "Buvette Smart Water".


- вода екологічно чистого регіону


Артезіанська свердловина, де видобувається вода Buvette Smart Water, розташована в екологічно чистому регіоні України - в Полтавській області, с. Майбородівка, далеко від промислових підприємств і автомобільних доріг.


- вода унікального родовища єдина в такому складі мінералів

Click to order